KM lang (03.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Monstadmarka Sør
Arrangør: Freidig
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 9.21 km
Tid: 61:38
Gj.sn. HR: 180
Maksimum HR: 240
1: Veldig bra. Tar meg såpass god tid til startpost at jeg klarer se den lille stien opp til myra. Kan løpe fort, og får en fin inngang i posten.
2: Blir litt passiv i orienteringen, og har egentlig ikke full kontroll. Når jeg kommer ned på myra skal jeg til å løpe videre oppover, men ser plutselig posten.
3: Veldig usikker inn i posten, så det går veldig sakte og taper litt mye, men unngår en større bom.
4: Greit. Kanskje raskeste veivalget, men gjør det bare enkelt og greit, og taper ikke så veldig mye tid
5:Bra fornøyd, finner en ok plan, og fullfører. Kanskje litt mye rot på første halvdel av strekket. Taper nok litt på å ikke løpe mer rett på ut av posten, holder også på å løpe feil en plass, og har litt dårlig retning over myra. Men bra kontroll inn i posten.
6: Ikke like bra. Har ikke en helt klar plan ut fra posten. Begynner å løpe oppover, begynner å runde, men løper så opp likevel, fordi jeg er redd for å sette meg fast i et stup. Får noen unødvendige ekstra høydemeter inn i posten, fordi jeg tar opp litt for tidlig.
7: Greit. Vet jeg ofte bommer på slike korte strekk, så tar det bare helt med ro.
8: Ok, littt dårlig retning ut fra myra, men henter meg inn igjen på hellingen på bakken.
9: Ok, også ganske rolig
10: Bra. Gjør det enklest mulig, og løper bare rett ut på myra. Slipper å orientere så mye, kan løpe fort og får en bra inngang. holder på å løpe feil like før posten, men tar meg selv i det ganske fort.
11: Greit
12: Helt ok, bra ned til veien, løper litt mye opp, ned, opp etter veien. Kunne prøvd å bare holdt høyden litt mer. Ikke full kontroll inn i posten, så blir litt lettet når jeg ser posten.
13: Kommer litt høyt, men det er egentlig bare greit.
14: Bra, har en plan før jeg forlater posten, og klarer gjennomføre
15: Bra, god retning
16: Litt sikksakk, men greit
17: ok
18: Orienterer litt lite til sistepost. Setter meg blant annet fast i et gjerde og grønn skog, og taper litt mye tid i forhold til lengden på strekket.

Veldig fornøyd med løpet, er flink til å gjøre det enkelt, og variere hastigheten ut ifra hvor vanskelig det er. Ikke ofte jeg løper så feilfrie løp
Vis kommentarer (0)
 
KM lang (03.09.2016) KM lang (03.09.2016)