Trondheim Open Mellom (13.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stokkåsen
Arrangør: Wing OK
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 7.07 km
Tid: 46:02
Gledet meg litt til dette løpet. Målet var å få en skikkelig hardøkt, men likevel løpe safe nok til at jeg ikke får store bommer.

S-1: Tar meg tida til å se på kartet før jeg løper, og velger venstre rundt i starten. Tror det var lurt. Er litt i sprintmålestokk-modus etter gårsdagen, og blir usikker når posten ikke dukker opp tidligere i det grønne.
1-2: Usikker på veivalget, så da blir det en "rettest mulig" variant. Gjennomfører det bra, men taper fortsatt litt inn i posten på at jeg tror den skal komme tidligere.
2-3: Greit.
3-4: Vil egentlig løpe en mye drøyere høyrebue (og bruke stiene opp til myra, for å ta høyden på sti), men bommer med retningen. Redd for å sige forbi på undersiden av posten, og havner for langt opp. Går litt tid her.
4-5: Bra, får dratt på litt her, og lest langstrekket til 8.
5-6: God kontroll.
6-7: Bra.
7-8: Finner ikke noen god venstrevariant (som jeg leter etter), og ser ikke muligheten for å løpe helt rundt høyre på sti for å ta posten nesten bakfra. Da blir det rett på igjen. Kaster bort litt mer høyde enn jeg vil ned til høyspenten, men ellers bra. Får virkelig kjørt meg fysisk her.
8-9: Skjønner at det går an å bomme her, og vil innom steinen for å sikre.
9-10: Prøver å unngå å havne for langt ned. Lykkes bare delvis, og må klatre en kurve eller to opp til posten.
10-11: Forkaster høyrevarianten ganske kjapt, og venstre forbi 8 virker litt vanskeligere å gjennomføre bra. Så det blir rett på for tredje gang. Finner en fin trase under 13 og opp i posten.
11-12: Styrer på vegetasjonsgrensen.
12-13: Velger feil her. Synes det var fint opp til 11, og tenker at posten er litt lettere nedenfra. Taper en del på å ikke løpe høyre på sti.
13-14: Dagens idiotveivalg. Synes høyre rundt virker for langt, og tror jeg er fresh nok til å kunne klatre fort. Havner inni skrent/grønt-helvete opp mot posten og bruker mye tid/krefter.
14-15: Sliten etter forrige strekk, så går for en i overkant safe og lett løsning.
15-M: Bra.

God mellomdistanse ut fra hva jeg bør forvente. Taper litt tid til 1,2 og 4 på usikkerhet/nøling. Dårlig veivalg til 13 og 14. Skulle også vært interessant å se hvor bra veivalget helt høyre til 8 kunne vært.

Tid 46:08
Vinner 44:32
Skjul kommentarer (2)
Ove: Tomas Eidsmo løp helt rundt høyre til 8. Usikker på hvor fort han løp, men ut i fra strekktidene tror jeg kanskje du kunne ha tjent litt på det.
Pent gjennomført rett på iallefall! Hvordan du holder kursen i skrålia før kraftlinja når du er så "dårlig på kompass" skjønner jeg ingenting av. Satser på at det bare var flaks, hehe
Jan Schmid : Har en feeling med at høyre rundt hadde vært litt raskere. Tror også det hadde kostet adskillig mindre.
Og er nok omtrentlig retning, kurver og sikte på detaljer som redder meg i skrålia:)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Trondheim Open Mellom (13.05.2015)