KM Langdistanse (06.06.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vassfjellet vest
Arrangør: Melhus IL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 13.91 km
Tid: 95:45
Skikkelig langdistanse. Tok sjåfør-rollen på bryllup i natt for å kommet meg rundt sånn noenlunde:)

S-1: Ganske grei post, men blir smådårlig bare jeg ser langstrekket til 3, og bruker første strekk til å finne veivalg.
1-2: Setter meg fast i hogst under kraftledningen, og bruker sikkert 15 sek på å få lirket beinet ut fra mellom to trestammer, ellers greit.
2-3: Dagens første utfordring. Tanken er å ta mest mulig stigning på sti og tidlig på strekket. Ser at det går oppover til 4 og 5 også, og vil være litt uthvilt på 3. Stien er så som så oppover lia, men bruker ikke så mye tid på kartlesing før det blir gult på kartet. Har ikke kontroll i lia før jeg kommer ned på den store myra under skrentrekkene mot slutten av strekket. Posten er ganske enkel.
3-4: Dagens første bom. Tror jeg har kontroll, og gleder meg til drikke. Kommer for langt ned og må klatre litt inn i posten. Drikker og prater litt med postvakten.
4-5: Begynner å suge bra med krefter siste halvdel av strekket her, men gjennomfører veivalget bra.
5-6: Blir litt feig mtp høyde her, og prøver å ligge i skrålia. Burde nok rast ned på myra under posten og klatret opp igjen, for det går ikke fort i lia.
6-7: Løper på omtrentelig retning i lia og leser meg inn når jeg kommer opp. Siger litt langt ut høyre og tar noen unødvendige høydemeter ekstra her.
7-8: Ok
8-9: Ser ikke høyrevarianten, men venstre var fint det også. Går rett i posten.
9-10: Prøver å løpe fort til myra, og tar det med ro ned i posten.
10-11: Fryktelig dårlig utgang fra posten her, løper mot myra men klater over toppen allikevel. Begynner å bli skikkelig sliten i myra opp mot posten.
11-12: Glad jeg har en gel i baklomma og er såpass tørst at jeg drikker før jeg stempler.
12-13: Klarer ikke helt å bestemme meg for veivalg. Blir en mellomløsning som ikke er helt bra. Burde fortsatt rundt venstre når jeg først er i gang, og kaster bort krefter og høyde.
13-14: Ok
14-15: Sikter mot hytter, veldig tydelig platå før posten som gjør det hele veldig greit.
15-16: Tanken er å løpe fort ned til myra og så krabbe opp i posten. Bommer på retningen mot myra, men får en veldig fin trasé rett på.
16-17: Ned på myra opp på neste myr. Prøver å være smart, og runde rundt haugen. Setter meg fast i småskrenter og må klatre opp allikevel. Går nok litt tid her.
17-18: Dårlig veivalg. Burde løpt høyrebue via den lille stien i lia. Småsketchy ned lia, og bruker litt tid over stupet nederst. Tar meg inn på stien før posten.
18-M: Sliten.

Kult med skikkelig langdistanse. En bom på 4, og noen middelse veivalg/gjennomføringer, men helt greit løp.
Skjul kommentarer (1)
Geir P : Morsomt å se på kartet, dette så bare brutalt ut. spesielt langstrekket. Men det må være herlig å løpe denne, med god form.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
KM Langdistanse (06.06.2015)