Archive numérique de cartes d'orientation de Jan Schmid
|
Connexion
Tous les utilisateurs
|
Langue:
Français
Česky
Dansk
Deutsch
Eesti
English
Español
Français
Italiano
Magyar
Norsk
Português
Svenska
Türkçe
|
DOMA 3.0.8
Montrer la vue d'ensemble
Cacher la vue d'ensemble
|
KML
|
Retour
<< Bymarka 2-dagers dag 1 (12-06-2021)
|
Jukolatrening 2021 (16-06-2021) >>
Bymarka 2-dagers dag 2 (13-06-2021)
Catégorie:
Konkurranse
Carte/région:
Fjellseter
Organisateur:
Freidig
Pays:
Norge
Discipline:
Lang mellom
Distance:
7.73 km
Temps:
56:07
HR moyen:
177
HR maximum:
188
Dag 2. forberedt på at at det kommer til å ta litt lenger tid...
S-1: Fin start, god kontroll
1-2: Livredd for å miste høyde ut fra posten, og må ned. Misser åpningen fra myra opp til den gule stripa inn mot posten. Skjønner midt i krypfuruhelvete at jeg ikke har kontroll. Kriger meg gjennom, og satser på å lese meg inn når jeg kommer ut. Leser meg inn på myra under 2-tallet. Går tid her...
2-3: Fint.
3-4: Usikker på om jeg burde lagt meg helt venstre etter veien. Løser min variant helt ok.
4-5: God kontroll
5-6: Tror jeg har full kontroll, ned på myra, holde i kompasset. Tror jeg kommer i kanten av det hvite før posten og slipper meg ned. Forvirret over å ikke se posten, og gresser rundt uten plan i litt for lang tid...
6-7: Forholdsvis umotivert her.
7-8: Fin med litt sti, bra inn iposten.
8-9: Safe.
9-10: Løser rett på bra, men svak vest for streken, og opp fra den store steinen er nok raskest. Går ikke fort opp lia.
10-11: Fin kontroll her.
11-12: Tror jeg har alt under kontroll, men kommer opp lenger ned enn jeg tror og er litt forvirret før jeg klaterer opp til posten.
12-13: Veldig usikker på veivalg. Fikser min variant ganske bra.
13-14: Fin kontroll via myra litt over halvveis. Går jo ikke fort lenger heller.
14-15: Kompass og vegetasjonsgrense.
15-16: Via myra.
16-17: Lærte av i går, og løp rundt.
Fin løype. Veldig unødvendig rot på 2 og 6, går ganske bra med tid her. Ellers forholdsvis stødig.
Montrer les commentaires
Cacher les commentaires
(
0
)
Poster un nouveau commentaire
Nom:
Courriel:
Enregistrer