Archivio digitale di mappe di Orienteering di Jan Schmid
|
Accedi
Tutti gli utenti
|
Lingua:
Italiano
Česky
Dansk
Deutsch
Eesti
English
Español
Français
Italiano
Magyar
Norsk
Português
Svenska
Türkçe
|
DOMA 3.0.8
Mostra anteprima della carta
Nascondi anteprima della carta
|
KML
|
Indietro
<< Vårløpet Stjørdal (2018-05-05)
|
KM mellomdistanse (2018-05-27) >>
Bed-O Frøset (2018-05-22)
Categoria:
Konkurranse
Nome della mappa:
Frøset
Paese:
Norge
Distanza:
7.07 km
Tempo:
47:05
Midt i en skikkelig tung treningsuke, så det passet fint å flyte gjennom et bedriftsløp. Planen var å holde igjen det siste giret fysisk, og få trent litt på å løpe i terreng igjen.
S-1: Bruker bra med tid på å legge kart i plastlomme etc. Grei kontroll til postringen, men litt overrasket over å gå rett i.
1-2: Har en bra plan for strekket, men går på en smell siste del. Blir litt lurt av myrene inn mot posten og tror jeg er litt lenger nord. Skjønner etter hvert hvor jeg er, men taper nok nærmere 2min på hele greia.
2-4: God kontroll her.
4-5: Et av de bedre strekkene i dag, fin flyt.
5-6: Kjip start. Kommer ned på, og følger en sti, skjønner fort at jeg ikke er langt nok nede og får en krok nesten før strekket har startet. Siden jeg ikke gir full gass, blir jeg litt utålmodig og kutter opp siste del av strekket (går nok fortere å runde helt, men det virket litt kjedelig). Veldig usikker siste 100m inn mot posten.
6-7: Tror veivalget er ganske greit, men bruker mye tid mellom stiene midtveis. Fryktelig grisete terreng, og et nytt hogstfelt som bremser.
7-8: Bra helt til jeg skal inn i posten. Blir usikker i postringen igjen.
8-9: Bra.
9-10: Kontroll.
10-11: Gjør det enkelt, og flyter ganske fint.
11-12: Løper som planlagt, men stien er fryktelig svingete. Kan nok være vel så raskt å løpe myra til den større stien nord for streken.
12-M: Tar livet med ro.
Rusten o-teknisk, men flyter greit. Holde igjen nok til at det ikke blir ALT for tungt, selv om det koster å løpe i skogen igjen...
Visualizza commenti
Nascondi commenti
(
0
)
Pubblica il nuovo commento
Nome:
Email:
Salva